Feeds:
Posts
Comments

Archive for September, 2009

No Flo is No Go!

I can’t seem to get that flow in writing right now.  Aaaaa….Aku marah…kecewa….rasa nk bunuh orang….rasa nk nangis…..rasa nk pijak pijak……

Lantak korang la…buat penat je…baik aku pk diri sendiri…

Advertisements

Read Full Post »

Kuala Pilah ke?

Apa rasa duduk Kuala Pilah…..? Hmm…sapa tau tolong bgtau….!

Read Full Post »

I cant bare another minute in the so called ‘thinking’ room. Clearing all my so-called naivete wastes. Hating every second of it while i was twisting and turning in excruciating pain. Oh god….what the fuck did i eat yesterday? What made it this way?

I’d quote my dad ” It’s normal, it happens all the time during the fasting month!”

God…I don’t want another trip to the thinking room!mouth-toiletthis is where i did most of my thinking today….god…!

Read Full Post »

Honestly…aku dah janji nk post EPL punye season review…tak de pape pun aku buat lagi ni..hoho

kuang hajau ISO punya pasal…

Sepanjang Audit ISO yg berlangsung…aku nmpk mcm mcm gelagat manusia…

ekekeke…tak tahan aku tgk…

1. yang lari dari unit dan menghilangkan diri pun ada…

2.yang konon tak keje kt matrik lagi la ada…

3. yang bangun serta merta bila nmpk orang SIRIM dtg…n lari pegi tandas…kunci pintu…and buat buat bunyi orang berak…wakakakaka

GAMPANG GILE!

4. yang asal pintu unit terbukak je muka berubah…

5. yang tang ISO lah ko lah manusia paling Busy…..paling busy kau mengalahkan pengarah kolej…wakakaka…konon elak kene tanya….

6. yang duduk dlm pantry ramai ramai sepanjang petang…..Alasannye konon makan sbb tak puasa hari ni…(Gile gempak korang period skali!!! Period pun bole plan eh? Jom kite period sama sama…ekekekekeke)

7. yang cool bajet ble selambe jawab adab ISO pun ada….

Tapi kalau ko nak tau hakikatnye…semua ni mmg ragam manusia kt dlm unit ni…

pelik benar…aku tak ckp aku tak buat…aku pun buat gak sket sket..tapi yg penting wa tak lari masuk jamban kunci n buat bunyi meneran…wakakakak…

and aku tak period…wakakaka

Oh ISO…kau penyebab segala kekalutan di kala Ramadhan ini!

Read Full Post »